19 iulie 2024

Mihail Neamţu: „Iohannis a zis DA propunerii făcute de Joe Biden, ca România să doneze Ucrainei singurul sistem defensiv anti-aerian funcțional pe care-l avem astăzi în dotare. Costul: un miliard de euro. Un fleac. O nimica toată, ca și factura la cele 120 milioane de doze de vaccin impusă de Bruxelles”

1 min read

Scris de Mihail Neamţu

Dacă-i ordin, cu plăcere! Grecii au spus nu. Spaniolii au refuzat și ei să cedeze echipamentul Patriot. Militarii și specialiștii din MApN s-au pronunțat împotrivă. Klaus Iohannis a zis DA propunerii făcute de Joe Biden, ca România să doneze Ucrainei singurul sistem defensiv anti-aerian funcțional pe care-l avem astăzi în dotare. Costul: un miliard de euro. Un fleac. O nimica toată, ca și factura la cele 120 milioane de doze de vaccin impusă de Bruxelles.

Firește, mi se va spune că doar așa, prin donația sistemului Patriot agreată de CNSAS, armata criminală a lui Vladimir Putin va putea fi înfrântă. Toți cei care nu plătesc taxe și impozite din sudoarea frunții lor ne vor explica că decizia lui Biden & Iohannis e genială, strategică și necesară.

Mă aștept, în aceeași logică, să începem la București recrutarea pentru frontul din estul Ucrainei a unor contingente de soldați apți de muncă, bărbați și femei cu cetățenie română, scrie, pe Facebook, teologul Mihail Neamţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *