13 iulie 2024

Brașov: Comandamentul de iarnă al ANPC este o vacanță plătită din bani publici

2 min read

Comandamentul de iarnă al ANPC este o vacanță plătită din bani publici pentru apropiații lui Horia Constantinescu, afirmă comisarii ANPC din țară. Horia Constantinescu a făcut un așa zis comandament de iarnă la Brașov pentru acoliții săi. Oamenii lui Hria Constantinescu sunt cazați la hotelul de 5 stele Aro Palace, iar despre muncă nici nu poate fi vorba deoarece ANPC Brașov nici mașini nu mai are, scrie 60m.ro.

„Incompetența a atins cote maxime la noi în ANPC. De câteva zile a început comandamentul de iarnă stabilit de Horia Constantinescu la Brașov. Cei trimiși de el din țară stau la hotelul de 5 stele Aro Palace și au tot ce le trebuie….dar…cei din Brașov nu mai au nici mașinile de serviciu pentru a putea face controale și a se deplasa. Pe toate mașinile Protecție Consumatorilor Brașov a fost pus sechestru asigurător pentru că instituția noastră nu a avut o sumă derizorie să o plătească unui agent economic.

Mai grav, comisarul șef Onica Chaba a pus comisarii să meargă câteva zile cu mașinile aflate sub sechestru. Ilegal!! Mașinile au sistem gps și se poate demonstra ușor acest fapt! În aceste condiții, vestitul comandament al lui Horia se desfășoară doar prin centrul Brașovului, unde se poate ajunge fără mașini. În realitate, acest așa zis comandament este o vacanță plătită din bani publici pentru apropiații lui Horia Constantinescu”, afirmă surse din cadrul ANPC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *