14 iunie 2024

Prof. univ. dr. Corvin Lupu: În România nu mai există democrație

2 min read

Poporul român a fost înșelat în 1989 cu ideea că străinii vin la noi ca să ne dea libertate, prosperitate, drepturi și să ne învețe democrația. A fost o așteptare naivă, care ne-a îngropat.

În România nu mai există democrație.Este o iluzie să mai credem că votul mai are vreo importanță în România de azi. Alegerile sunt decise prin milioane de voturi fictive plasate de Serviciile Secrete, mai exact de Serviciul de Transmisiuni Speciale (STS).

Nu a contat că în anul 2000 de fapt Vadim Tudor a câștigat alegerile și nu Iliescu. Nu a contat că în 2004 a câștigat Năstase pentru și nu Băsescu sau că în 2009 a câștigat Geoană și nu Băsescu.

Nu a contat că în anul 2012 poporul a votat prin referendum că nu îl mai vrea pe Băsescu, a fost menținut în funcție.

Nu a contat că în 2020 tot poporul a văzut la televizor fraudarea nesimțită, filmările cu înlocuirea sacilor cu voturi, de la Primăria Sectorului 1 București, când a fost menținută cu orice preț ca primăriță agenta Clotilde Armand.

De ce nu se opune nimeni? Pentru că cei care ar putea lua niște măsuri, adică polițiștii, procurorii și judecătorii, sunt supușii serviciilor de informații.”

Prof. univ. dr. Corvin Lupu

Foarte important de știut este că nu doar nouă, românilor, ci populației din toată lumea ni se refuză această informație fundamentală: evreii khazari dețin în mod real și efectiv puterea în sfera euro-atlantistă de influență. Dacă nu luăm în considerare acest element de fundal, nu se poate înțelege nimic din istorie și din relațiile internaționale! Evreii controlează Statele Unite de foarte multă vreme. Doar doi președinți nu s-au supus, Lincoln și Kennedy (și parțial Trump). Și am văzut ce au pățit. Evreii khazari sunt așadar elementul trans-național care controlează scena mondială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *