29 noiembrie 2022

Vicepreședinte PNL: când primarii întrebau de proiecte le dădeam de băut să uite

2 min read

Senatorul Virgil Guran, proaspăt ales vicepreședinte al PNL la Consiliul Național de vineri, a explicat în fața colegilor din partid cum îi păcălea pe primarii care veneau la el să îi spună că au probleme cu aprobarea proiectelor de investiții.

Guran a câștigat alegerile pentru postul de vicepreședinte PNL în fața lui Vergil Chițac, primarul Constanței.

„Și vă spun ceva, din experiența de președinte al organizației de la Dâmbovița. În ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor. Când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: «Domne cum stăm cu proiectele? Când vin?» făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta”, a explicat Guran în fața colegilor reuniți la Brașov în cadrul Ligii Aleșilor Locali.

El a continuat: „A mers de vreo două ori, după aceea mă gândeam cum să le rezolv. I-am trimis cu proiectele de la CNI la Anghel Saligny, apoi pe AFM, apoi pe POR. Că până se iau avizele trece timpul. Nu se mai poate așa ceva, dragi colegi. Trebuie să facem de așa natură ca lucrurile să se miște. Am mare încredere în noul președinte, noul secretar general”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *