29 noiembrie 2022

Implanturi injectabile cu cip, în lupta împotriva covid-19 și a viitoarelor pandemii

1 min read

În martie 2021, DSruptive Subdermals a încheiat un studiu clinic la nivel mondial folosind implanturi injectabile pentru a măsura temperatura trupului la om.

Studiul a demonstrat că senzorii de temperatură implantabili pot fi utilizați cu o calitate comparabilă cu metodele clinice existente pentru măsurarea temperaturii. În același timp, implanturile elimină necesitatea dispozitivelor de măsurare externe și oferă un mod igienic de a face cantități mari de măsurători într-un mod standardizat, susțin autorii.

Bazat pe acest studiu, DSruptive oferă acum soluția sa de senzori de temperatură implantabili, despre care afirmă că sunt fiabili și siguri.

Iată că, odată cu covid-19, am ajuns în punctul în care tehnologia implanturilor de cipuri umane se mută de la nișă la mainstream.

Pentru a contribui la lupta împotriva împotriva covid-19, precum și a viitoarelor pandemii, oferim platforma noastră de implantare a senzorului de temperatură cercetătorilor din întreaga lume care caută un instrument practic, durabil și robust pentru măsurarea temperaturii în condiții de masă. Aceasta se face printr-un API deschis”, se afirmă pe site-ul DSruptive.

SURSA ARTICOLULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *