14 iunie 2024

Dr. Adrian Cacovean: Din cei rămași în viață după tăvălugul acesta, puțini vor mai ști ce-i libertatea.Ne așteaptă vremuri grele!

3 min read

Dacă te uiți la avertizările venite de la chiar producătorii de vaccinuri, constați că acei oameni sunt cinstiți. Ei nu au vrut să facă cercetare pe oameni și să transforme omenirea în șobolani de experiențe medicale.

Numai că au venit politicieni și doctori și pacienți peste ei să ceară salvarea prin vaccinare pentru nebunia lor după bani!

Și au cerut statele lumii să înceapă experimentul vaccinal fără respectarea etapelor, cercetarea îmbinată cu tratamentul.

Noi, guvernele suntem responsabili prin șulfele noastre din guvern, presă, informații, sponsorizate de această industrie, că am transformat omenirea în rezervor de cobai.

În afară de a ne masca, baricada în casa noastră, retrage din societate, din familie, din biserica noastră, din lume, de a construi ziduri între noi, chiar nu am putut face nimic.Închiderile de anul trecut erau din cauză că nu exista vaccin.

Masca nu a funcționat și nici starea de urgență din cauza lipsei de vaccin.

Anul acesta a apărut vaccinul experimental fără număr, la liber, chiar cu stimulente de tip electoral.

Mulți s-au înțepat de bună voie, alții de nevoie, alții ca să nu aibă probleme, alții să poată merge la serviciu, mulți chiar cu două feluri de vaccin ca să fie siguri.

Vrăjeala cu imunitatea mai slabă la vaccinurile clasice și că de aceea trebuie să faci rapelul ca să fie vaccinarea completă, se pare că nu a ținut.

Acum s-a trecut la rapelul 2 și este pe țeavă rapelul 3 cu intenția clară de rafală programată la infinit.

Deși este clară ineficiența vaccinării, vaccinatul umplând reanimările chiar în țările cu rate crescute ale vaccinării, țări care au fost supuse restricțiilor severe repetate, supuse portului de mască, păstrării distanței, se continuă cu restricții, previziuni sumbre; cursa înarmării cu vaccinuri continuă.

Ce putem deduce din evoluția din ultimele 3 luni este că țările care raportau rate ale vaccinării complete de peste 90% au început să se bată mai puțin în piept atunci când spitalele au început să se umple cu cazuri noi în număr mare la pacienți vaccinați.

Acest fenomen arată clar tendința de a mușamaliza ineficiența vaccinării și de a pune cazurile în seama nevaccinării. În paralel asistăm la o reducere a importanței testului PCR, considerat acum 1 an standardul în diagnosticul cazurilor, valorificat de presa inductoare de panică prin expresii momeală pentru oligofreni „ai văzut ce multe cazuri”, „nu neg realitatea bolii”, „dar ai văzut câți morți sunt și ce pline sunt reanimările”.

Alții, care ar fi trebuit să apere respectarea legii, au venit cu expresiile lor dintre care cea mai elocventă este „zădărnicirea măsurilor”, expresie neobolșevică la fel ca cea postdecembristă „nu ne vindem țara”.

Mușamalizarea ineficienței măsurilor se face și prin terorizarea în continuare a populației!

Pe lângă mușamalizarea ineficienței măsurilor, a inconsistenței logice și științifice a acestora, mai trebuie mușamalizat efectul nociv al măsurilor, pe toate planurile, administrativ, medical, social, juridic, științific, pedagogic, cultural, turistic, religios etc.

În perioada imediat următoare accentul se va pune pe darea vinei pe nevaccinat.

Prin înșelăciune, mită, viclenie, presiuni, învinovățire, constrângere, crimă, majoritatea se va vaccina până la urmă, moment în care cadrul legislativ va fi modificat major, pe nesimțite de majoritatea obedientă. Toate aceste lucruri de care vorbesc acum sunt realități prezente, în curs de desfășurare, percepute acum doar de unii. Ce vorbesc acum este din prisma unui om care plătește contribuții la stat pentru el și angajați, dă salarii, asigură pensie, ajutor social, contribuție la sănătate nu doar pentru el, care înțelege ceva din mersul societății și pune umărul la aceasta.

Mai pe scurt, se întâmplă acum ceva care știrbește și erodează treptat liberul arbitru, normalitatea, credința, Paternitatea (Dumnezeu este Tatăl nostru de la care primește suflare, viață orice om).

Din cei rămași în viață după tăvălugul acesta, puțini vor mai ști ce-i libertatea.

Ne așteaptă vremuri grele!

Și ocazii să ne îndreptăm viața!

DE DR. ADRIAN CACOVEAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *