13 iulie 2024

Jandarmul de la Brigada Specială prins cu droguri spune că erau ale unui prieten. Tatăl şi sora au şi ei probleme cu legea

2 min read

Un jandarm de la Brigada Specială a fost prins cu droguri, pe care le deținea în mașina proprie.

Jandarmul de la Brigada Specială a fost oprit de polițiștii din Cluj-Napoca pentru un control de rutină, iar la verificare au existat suspiciuni că bărbatul a consumat droguri. În urma controlului polițiștilor, aceștia au găsit mai multe droguri de risc și mare risc, dar și un cântar într-un rucsac din mașina militarului.

Acesta le-a spus agenților din județ că rucsacul găsit de ei nu este al lui, ci aparține unui prieten. Un lucru care va fi luat în calcul de anchetatorii care se ocupă de acest caz este acela că tânărul, care lucrează din anul 2022 la Brigada Specială a Jandarmeriei, s-ar fi ocupat cu vânzarea substanțelor interzise.

„În data de 3 decembrie, în jurul orei 22.00, un jandarm aflat în concediu de odihnă, în judeţul Cluj, a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliţie, care efectua un control de rutină. Acesta a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma unui control al maşinii, realizat de echipajul de poliție, într-un rucsac ce se afla în autovehiculul jandarmului, au fost găsite substanțe susceptibile a fi interzise la deținere. În acest context, jandarmul a afirmat că rucsacul nu îi aparține și a solicitat din proprie inițiativă transportul la spital pentru recoltarea de probe biologice”,  a transmis Ana Maria Burchi, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Române.

Familia tânărului are probleme cu legea

Tânărul nu este singurul din familie care are probleme cu legea. Şi sora lui, funcţionar public, a fost condamnată pentru că a minţit când soţul, poliţist, s-a urcat beat la volan şi a făcut accident. Iar tatăl jandarmului, şi el fost angajat în ministerul de Interne, a fost trimis în judecată într-un dosar legat de tăieri ilegale de arbori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *