14 iunie 2024

Trei doctorițe s-au păruit la Spitalul Județean Oradea

1 min read

Trei rezidente la Secția Infecțioase II din cadrul Spitalului Județean de la Oradea s-au luat la bătaie chiar de față cu șeful lor, scrie Bihon. Totul a pornit de la o postare pe grupul comun de WhatsApp al medicilor din spital.

Managerul Spitalului Județean din Oradea, dr. Gheorghe Carp, a declarat că cele trei doctorițe au fost convocate la discuții joi, 26 octombrie.

Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă, din Băiţa, de lângă Nucet. Din câte am înțeles de la șeful de secție incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacţionat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până au intervenit medicii de pe secție. Le-am chemat la mine mâine dimineață și vom lua măsuri”, a precizat dr. Gheorghe Carp.

S-a ridicat tonul, unul de la altul, de la un mesaj. Pe urmă, s-au luat de păr, moment în care am intervenit și le-am despărțit. Pe urmă, am anunțat conducerea și urmează să se ia măsuri”, a declarat dr. Andrei Cse, șeful Secției de Infecțioase II.

S-au certat, de față cu medicul șef de secție, au țipat una la alta, pe urmă au început să se lovească”, a mai spus un martor, pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *