13 iunie 2024

În Ucraina va fi creată o „machetă” a Noii Ordini Mondiale!

1 min read

În luna iulie, la Lugano, în Elveția, a avut loc Conferința pentru Reconstrucția Ucrainei.Trimisul special al regimului de la Kiev a fost vicepremierul Mihailo Fedorov, un vechi prieten al lui Zelenski.

Acesta a transmis audienței că guvernul său dorește să facă în Ucraina o adevărată revoluție digitală. Că dorește o colaborare foarte strânsă cu Big Tech, marile companii tehnologice mondiale, astfel încât țara sa să devină „indestructibilă din punct de vedere digital”.

Fedorov, fost antreprenor IT, care este și ministru pentru Transformarea Digitală, a prezentat în Elveția o inițiativă numită „Digital4Freedom”.


Potrivit acesteia, în trei ani, Ucraina ar urma să devină „cel mai digitalizat stat din lume”.

Fedorov a afirmat la evenimentul din Elveția că dorește ca într-un timp scurt Ucraina să devină „100% digitalizată”, toate datele sale urmând să fie stocate pe serverele Amazon și Microsoft, care „nu pot fi distruse de rachete”.

𝙏𝙤𝙖𝙩𝙚 𝙨𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙩𝙞𝙫𝙚 𝙫𝙤𝙧 𝙛𝙞 𝙙𝙞𝙜𝙞𝙩𝙖𝙡𝙞𝙯𝙖𝙩𝙚, 𝙙𝙚 𝙡𝙖 î𝙣𝙧𝙚𝙜𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙢𝙖ș𝙞𝙣𝙞𝙡𝙤𝙧 ș𝙞 𝙥𝙧𝙤𝙥𝙧𝙞𝙚𝙩ăț𝙞𝙡𝙤𝙧, 𝙥â𝙣ă 𝙡𝙖 𝙥𝙡𝙖𝙩𝙖 𝙩𝙖𝙭𝙚𝙡𝙤𝙧.

𝗕𝗮𝗻𝗶𝗶 𝘂𝗿𝗺𝗲𝗮𝘇ă 𝘀ă 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗮𝗿ă 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹, 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝗶 𝗰𝘂 𝗶𝗺𝗽𝗮𝗰𝘁 𝗰𝗼𝘃â𝗿ș𝗶𝘁𝗼𝗿 𝗮𝘀𝘂𝗽𝗿𝗮 𝘃𝗶𝗲ț𝗶𝗶 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿, 𝗽𝗿𝗲𝗰𝘂𝗺 𝗦ă𝗻ă𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮, 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮ț𝗶𝗮 𝘀𝗮𝘂 𝗝𝘂𝘀𝘁𝗶ț𝗶𝗮.

The Times, scrie că în Ucraina funcționează deja un proiect pilot de folosire a Inteligenței Artificiale la realizarea de„rapoarte pre-proces și pre-sentință pentru evaluarea riscurilor de recidivă ale suspectului”.

𝗢𝗺𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝗰𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗿𝗼𝗯𝗼ț𝗶!
Înfunzi pușcăria pentru că unui software justițiar, care ți-a analizat viața și nu e capabil să priceapă trăirile umane, i-a dat cu zecimale…

𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹ă ș𝗶 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗮𝗿𝗶ț𝗶𝗮 𝗯𝗮𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗴𝗵𝗲𝗮ță!
Toate tranzacțiile vor fi controlate de stat! Adică toată viața individului!

𝘿𝙖𝙘ă 𝙫𝙞𝙖ț𝙖 𝙣𝙪 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙛𝙤𝙧𝙢ă 𝙘𝙪 𝙨𝙩𝙖𝙣𝙙𝙖𝙧𝙙𝙚𝙡𝙚 𝙜𝙪𝙫𝙚𝙧𝙣𝙖𝙢𝙚𝙣𝙩𝙖𝙡𝙚 – 𝙖𝙞 𝙤 𝙖𝙢𝙥𝙧𝙚𝙣𝙩ă 𝙙𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙗𝙤𝙣 𝙥𝙧𝙚𝙖 𝙢𝙖𝙧𝙚, 𝙢ă𝙣â𝙣𝙘𝙞 𝙥𝙧𝙚𝙖 𝙢𝙪𝙡𝙩 𝙚𝙩𝙘, 𝙧𝙞ș𝙩𝙞 𝙨ă 𝙛𝙞𝙞 „𝙙𝙚𝙗𝙧𝙖𝙣ș𝙖𝙩”.

Autor: ADRIAN PĂTRUȘCĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *