14 iunie 2024

Dan Negru: „Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool…Astia suntem”

1 min read

Dan Negru a comentat un eveniment monden, câteva mii de bucureșteni au mers la o întâlnire pe Arenele Romane cu un guru yoghin. Se pare că pentru unii români, deși încă sunt creștini ortodocși, în 2022, e mai modern să mergi în Joia Mare la întâlnirea cu un guru decât să fii prezent la Denia celor 12 Evanghelii.

Multe vedete din România s-au înghesuit în Joia Mare, la Arenele Romane, unde Sadhguru, un guru yoghin, foarte cunoscut pe rețelele de socializare a ținut o prelegere.

Andreea Esca, Loredana Groza nu au putut rata momentul și s-au fotografiat cu indianul.

,, Un guru yoghin indian a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool.


O cântăreață cunoscută imi trimite in fiecare dimineața pe whatsap câte o mantară. Când i-am spus să incerce și cu „Tatăl Nostru” m-a privit cu mirare. Eram retrograd.


Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. „Alungă spiritele rele” mi-a explicat. Cand i-am sugerat tămâia mi-a zis că sunt înapoiat.


Ăștia suntem…
Cel mai greu e să rămâi tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva !”, scrie Dan Negru.

Pe pagina sa de Instagram, Sadhguru a prezentat imagini de la prezența sa din România, unde s-a întâlnit și cu oficialitățile Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *