8 decembrie 2022

Controlul minții „formare în masă” este folosit pentru a transforma lumea într-un stat polițienesc totalitar

3 min read

Dr. Mattias Desmet, profesor de psihologie la Universitatea Ghent din Belgia, a realizat o teză care ar putea explica de ce atât de mulți oameni sunt încă de acord cu coronavirusul (Covid-19).

Desmet îl numește „Formarea în masă”, un fenomen în care indivizii devin atât de detașați de realitate și de relațiile sănătoase unii cu alții, încât ajung să se prindă de idei artificiale care îi leagă înapoi împreună, dar într-un mod sintetic.

Demoralizând societatea cu un flux constant de murdărie (adică LGBTQ, Hollywood, terorism financiar, religie coruptă), inginerii sociali au reușit să rupă cu succes legăturile care legau societatea. Acest lucru a creat un sentiment de pierdere în rândul multora și ceea ce Desmet descrie drept „anxietate de plutire liberă” (FFA).

„Trebuie să existe o mulțime de oameni izolați social sau care se confruntă cu o lipsă de legături sociale”, spune Desmet. „Oamenii care se confruntă cu o lipsă de „sens”. Nu pot ajunge la concluzii sensibile.”

„Există o mulțime de anxietate de plutire liberă (FFA). Flotează liber pentru că nu există nimic cu care să le conecteze anxietatea. Nici un punct focal. Nu se poate identifica ceea ce cauzează, așa că nu există nicio modalitate de a face față. Există, de asemenea, o mulțime de nemulțumiri psihologice care plutesc liber. Oamenii își pot percepe viața de zi cu zi ca fiind lipsite de orice scop sau sens.”

Covid a devenit identitatea multor oameni

FFA, susține Desmet, este unul dintre cele mai dureroase fenomene psihologice de experimentat, care duce adesea la atacuri de panică. Este o stare de spirit neconcentrată, confuză, în care există ceva care provoacă acea anxietate, dar creierul nu știe ce este.

Aici intervine plandemia. La momentul potrivit, puterile care au lansat o „criză” care a dat un obiect anxietății fără scop a oamenilor. Le-a oferit un scop nou descoperit: înfrângerea unui „virus” purtând o mască, stea departe de alți oameni și „vaccinarea”.

„Dacă un segment mare de oameni este dispus să urmeze această strategie pentru a face față acestui obiect al anxietății indiferent de cost, atunci într-un al doilea pas oamenii încep o luptă colectivă și eroică cu acest obiect al anxietății și, în acest fel, un nou tip de anxietate. Apare legătura socială și, odată cu aceasta, un nou tip de „sens” sau scop”, spune Desmet.

„Deodată viața este îndreptată spre lupta împotriva acestui Obiect al Anxietății. Acest lucru creează un nou sentiment de conexiune cu ceilalți în formarea în masă.”

Toate acestea au fost făcute înainte, este important de reținut. La sfârșitul anilor 1970, Rusia a organizat o plandemie care, la fel ca cea actuală, a fost folosită pentru a inaugura un stat de poliție medicală.

Și aceasta este soluția finală, de altfel: să preia complet planeta și să-i supunem pe toți cei care trăiesc pe ea sub autoritarism absolut. Acesta este scopul plandemiei, al variantei „Omicron” și al oricărui alt aspect al acestei false.

Deoarece mulți oameni s-au atașat de ideea virusului, întreaga lor existență și chiar identitatea depinde de narațiunea care îl înconjoară. Covidienii din Branch sunt acum legați de ficțiune și nu se poate detașa unii dintre ei de ea – probabil vreodată.

„Rezistența de a înțelege narațiunea este falsă sau greșită este determinată de teama de a reveni la starea de anxietate care plutește liber și de a dori în continuare să experimenteze intoxicația mentală”, avertizează Desmet.

„Acest lucru explică de ce argumentele bazate pe fapte nu vor funcționa. Faptele nu mai contează pentru ei. Având în vedere faptele, ei nu pot ajunge la concluzii sensibile, chiar și în interesul lor… Mass-Formation este, de asemenea, similară cu hipnoza în masă în ceea ce privește disponibilitatea oamenilor de a suporta lucruri în mod normal intolerabile.”

Sursa:josbotnita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *