17 iulie 2024

Razvan Savaliuc: Opriti imediat certificatul verde prin care vreti sa obligati lumea sa se vaccineze cu forta!

6 min read

Scris de: Razvan SAVALIUC

Romania a fost capturata de un grup infractional organizat cu agenda ascunsa,. Format din cei mai inalti oameni la varf, care au tradat natiunea si vor sa transforme intr-un iad viata romanilor.

Incalca toate legile internationale si interne in materie de Drepturile Omului si, desi nu mai au nicio legitimitate in a gestiona tara si pandemia, din cauza dezastrului economic si a genocidului medical produse, vor sa ne ia si libertatea de a munci si a trai.

Cu un singur scop: sa ne bage cu forta in vena niste chimicale experimentale – pe care au aruncat 2 miliarde de euro si s-a deschis dosar penal – care nu au dat nicaieri in lume rezultate. Dimpotriva: infectarile au explodat exact acolo unde vaccinarea a fost masiva.

Alo, infectilor de la guvernare! Nu intelegeti ca majoritatea romanilor nu vrea sa se injecteze sub constrangere, sub santajul vostru infernal?

Cum sa le interziceti oamenilor dreptul de a merge la munca? Cum sa obligati voi oamenii care nu cred in chimicalele voastre experimentale, despre care ne mintiti ca sunt “sigure”, sa se conformeze intr-o luna-doua, ca altfel nu vor mai putea merge la serviciu?

Nebunilor, afonilor juridic, Parlamentul European a interzis discriminarea sub orice forma a cetatenilor care aleg sa NU se vaccineze, prin Regulamentului UE nr. 953 din 14 iunie 2021 emis de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene. Acest act este lege obligatorie pentru Romania! Discriminarea e interzisa si de Constitutie, si de legile interne, iar vaccinarea e un act medical, o optiune intima, care nu se poate face cu forta conform pactelor si tratatelor intenationale la care Romania este parte!

Cum ati decis voi, politicieni infecti, ca nevaccinatii nu mai au voie in magazine? Pe ce baza? Cand datele stiintifice arata ca vaccinatii transmit boala la fel de bine, ba chiar mai bine? Cum va bese mintea ca nevaccinatii nu mai au voie la serviciu sau ca trebuie sa-si plateasca spitalizarea daca se imbolnavesc de Covid?

Numai regimul nazist al lui Hitler a gandit sa imparta lumea intre arieni si untermensch (suboameni) si a trimis la gazare evrei, tigani si tot ce a considerat ca nu are dreptul sa mai traiasca.

Veniti voi acum, niste politicieni infecti si corupti, cu Solutia Finala pentru poporul roman? Si ne dati ca exemplu derapajul anti-democratic din Austria – tara care l-a dat lumii pe Hitler? V-ati pierdut mintile? 70% din romani, adica cei nevaccinati, platesc taxe si impozite, va platesc voua, politicienilor, salariile si masinile nemeritate si voi ce faceti?!? Mictionati pe popor?

Opriti imediat certificatul verde prin care vreti sa obligati lumea sa se vaccineze cu forta! Acest certificat a fost emis la nivelul UE doar pentru a facilita circulatia intre state (nu in interiorul statelor), dar voi, niste politicieni infecti, l-ati deturnat de la adevaratul lui scop si vreti sa-l transformati intr-un “ausweis nazist” – in“certificat de munca” si act de intrat la alimentara, ca sa justificati consumul celor 120 de milioane de doze cumparate cu 2 miliarde de euro de la Big Pharma si pentru care vi s-a deschis dosar penal la DNA.

Cine vrea sa se vaccineze e liber sa o faca! Dar nu obligati voi lumea dupa cum vrea alde Fauci, sa li se faca un iad viata celor care nu se vaccineaza!

Sper ca intr-o zi toti acesti nebuni care ne guverneaza sa fie deferiti unui tribunal de genul celui de la Nurnberg, pentru ce au facut si fac de doi ani in Romania, in numele unei epidemii de Covid despre care ni se ascunde adevarul si nu se asigura testele / medicamentele / tratamentele necesare.

Peste tot in lume unde vaccinarile au depasit 80%, exploziile de infectari au umplut spitalele si sectiile ATI in principal cu vaccinati. Se anunta in mod dubios alte valuri, desi ni s-a tot spus pretutindeni ca vaccinurile sunt sigure si vor stopa pandemia. O uriasa minciuna! Nu stopeaza nimic, nicaieri. Se moare de pe urma vaccinurilor pe termen foarte scurt, si nu se stie cati din cauza efectelor adverse pe termen mediu si lung. Totul se baga la secret, se musamalizeaza.

In fata acestor realitati, nu intelegeti, politicieni lipsiti de orice credibilitate, ca romanii, care sunt un popor mai inteligent decat cei din Vest, refuza in majoritate sa se intepe?

De ce nu se opreste imediat campania de injectare cu forta, pe care multi medici si specialisti din intreaga lume o cer, in conditiile in care asa-zisele vaccinuri, se vede din avion, nu dau rezultate? Ce face Agentia Nationala a Medicamentului din Romania? Daca s-a gresit undeva? Ne luam doar dupa Arafat, Gheorghita, Citu si Iohannis? De ce nu se aduc si produc medicamente? De ce au fost lasati romanii sa moara cate 500 pe zi, fara sa existe medicamente in farmacii si spitale? Cine raspunde pentru acest genocid?

Cred ca nu doar la noi, reactia guvernelor care au intrat in acest joc al vietii si al mortii mergand pe mana OMS – in privinta unor vaccinuri care in fapt sunt terapii genetice experimentale – este sa forteze si mai mult injectarea, sa dea vina pe populatii ca epidemia nu se opreste pentru ca nu s-au vaccinat destui. Tocmai pentru ca nu mai pot da inapoi, politicienii cauta sa se puna la adapost de raspunderea pentru catastrofa medicala.

Sa nu uitam ca onor Guvernul Meu e cel care a semnat contracte secrete cu Big Pharma, in care au luat asupra statului, fara baza legala, toata raspunderea, civila si penala pentru decese si efecte adverse. Asta este o adevarata crima impotriva umanitatii! Ce drept are un premier, un ministru sa absolve niste companii farmaceutice de raspundere penala si civila?!?

Guvernul Meu a distrus economia, a mituit mass media prin ordonanta sa faca apologia inteparii, nu a asigurat medicamentele in spitale, a inchis spitale pentru alte afectiuni ale populatiei si nu conteneste cu invitatia sa ne intepam, sub amenintarea venita de la Iohannis in jos ca vom suporta consecinte drastice daca nu le facem pofta.

In Romania, intreaga campanie de injectare a populatiei a inceput si continua ilegal. Prin constrangerea populatiei sa aleaga intre libertatea de a circula si munci si a se injecta. Prin campanii de teroare, de instigare a vaccinatilor impotriva nevaccinatilor, amenzi, interdictii abuzive de a mai intra in magazine si institutii. Ma uit la televizor cum politicieni romani deraiati se chinuie azi sa gaseasca cele mai diabolice constrangeri pentru a ne forta sa ne injectam cu totii impotriva vointei noastre. De fapt, ca sa sintetizam, noi, romanii, suntem fortati sa ne injectam niste asa-zise vaccinuri cumparate la secret de un premier sau cine o fi semnat in locul lui, fara sa fie suficient testate, fara sa se verifice ce contin si pentru care nimeni nu si-a asumat raspunderea. Si vor ca si copiii de 12 ani sa-si bage in vena aceste chimicale!

Politicienii ne-au mintit continuu. Ca vaccinurile sunt sigure; si nu sunt. Ca ne facem unul si gata! Ca mai trebuie un booster si gata! A treia doza si gata! Ca vaccinatii nu vor mai face forme grave ale bolii; si iata ca mor si vaccinatii pe capete. Ca vom scapa de masti; si iata: nu scapa nimeni. Ca ne vom intoarce la viata dinainte; si de fapt ne tin de doi ani in stari de alerta nejustificate si ilegale, ne-au distrus afacerile, viitorul, aproape ca au distrus tara. Putem sa-i mai credem?

Sa fim cuminti si ascultatori in continuare, sa facem doar ce spun ei, ca sa mai avem dreptul sa mergem la munca, sa intram in magazin si sa iesim din casa… Sa ne vaccinam de fiecare data, doar pentru ca asa ne spun ei? Pana cand?

Te vei supune crezand ca se va sfarsi, dar nu se va sfarsi tocmai fiindca te vei supune – Diego Fusaro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *