29 noiembrie 2022

OXIDUL de GRAFEN din interiorul corpului provoacă trombogenitate, trombi, coagularea sângelui, sindrom postinflamator sau inflamații sistemice sau multi-organice

11 min read
Doze multiple de „vaccin” = otrăvirea în masă, simultană și treptată, a  întregii populații mondiale cu OXID de GRAFEN. | România fără Justiție

Excitația electronică, rezonanța magnetică a OXIDULUI de GRAFEN se află tocmai în cea de-a treia lățime de bandă a tehnologiei 5G!

Pentru cei OTRAVITI de OXIDUL de GRAFEN din VACCIN sau din alte surse (masti, teste PCR) : NAC ( N-acetilcisteină ) / glutationul, Oxidul de GRAFEN se comportă exact ca presupusul SARS-CoV-2 din versiunea oficială, generând aceeași simptomatologie a COVID-19 severă.

Grafenul decimeaza Glutationul  

Oamenii mă întreabă ce îi poate ajuta acum pe cei otrăviți? Creșteți glutationul! Este un antioxidant maestru care captează deșeurile din organism. Cum? Clisme de cafea, DMSO, MSM, suplimente de glutation și NAC   (N-acetilcisteină).

Grafenul din interiorul corpului capătă proprietăți magnetice și este un supraconductor

Acesta servește pentru stocarea energiei și condensare și a fost un candidat puternic. Fără a avea încă nicio cunoaștere a ceea ce se afla în interiorul flaconului, ne-am dat seama că industria sau, mai degrabă, piața bursieră a industriei grafenului a avut vârfuri ascendente ridicate la fel cum campania de vaccinare COVID-19 începea la începutul anului, la sfârșitul lunii decembrie și începutul lunii ianuarie.

Dar, de asemenea, destul de curios, în timpul campaniei de vaccinare împotriva gripei. Când am văzut posibilitățile pe care le are grafenul sau, mai degrabă, că nanoparticulele de oxid de grafen le au în interiorul corpului, atunci când vine vorba de neuromodulare, și când vine vorba de preluarea efectelor electrofiziologice neuronale pentru cartografierea creierului, ne-am dat seama de posibilitatea ca grafenul să fie injectat .

Se poate injecta grafen? Da.

Grafenul poate fi injectat. Și, de fapt, unele lucrări științifice au indicat deja posibilitatea ca acesta să poată fi utilizat ca nano-adjuvant în vaccinuri.

Am avut acces la un flacon sigilat de la Pfizer și, printr-o cerere de servicii către o universitate, mai exact în numele meu, a fost trimis pentru o analiză a flaconului, unde căutam materialul în cauză: grafenul.

După un timp de investigație efectuata de Dr. Pablo Campra Madrid, doctor în științe chimice, licențiat în științe biologice și membru al Universității din Almeria, am obținut acest raport preliminar în care ni se spune că există într-adevăr dovezi solide de oxid de grafen în probă și că este, de asemenea, componenta principală a ceea ce ei au numit în mod greșit un vaccin.

Acordați atenție acestei constatări: oxidul de grafen din interiorul corpului provoacă trombogenitate, trombi, coagularea sângelui, sindrom postinflamator sau inflamații sistemice sau multi-organice.

Oxidul de grafen din interiorul corpului, atunci când este peste nivelul glutationului – care este rezerva naturală de antioxidanți a organismului -, provoacă alterarea sistemului imunitarprăbușirea sistemului imunitar și furtuna de citokine.

Oxidul de grafen inhalat se răspândește uniform în tot tractul alveolar și provoacă pneumonii bilaterale. Oxidul de grafen inhalat provoacă inflamația membranelor mucoase și astfel pierderea gustului și a mirosului, posibilă pierdere a gustului și a mirosului: anosmia. Pe scurt, oxidul de grafen se comportă exact ca presupusul SARS-CoV-2 din versiunea oficială, generând aceeași simptomatologie a COVID-19 severă.

Când este instalat la nivel neuronal, provoacă neurodegenerare sau, cu alte cuvinte, COVID-19 neurologic.

Deci, de aici am început să vedem ce posibili compuși, medicamente și tratamente ar putea degrada oxidul de grafen. Și uite ce am găsit: N-acetilcisteina sau glutationul administrat îl degradează. Pentru că ceea ce face glutationul, este să contracareze radicalii liberi și oxidanții, toate toxinele care pot pătrunde în organism. Și am descoperit că au existat aproximativ 300 de studii clinice în care anumite spitale și anumite universități foloseau N-acetilcisteină cu rezultate incredibile.

De exemplu, 100 de pacienți cu niveluri de saturație sub 50% practic morți – direct vorbind -, cu pneumonii bilaterale, în decurs de o oră de la administrarea intravenoasă de glutation sau N-acetilcisteină, au fost scosi de pe ventilatoare.

Deși unele măști au fost retrase de pe piață ca neconforme, au fost introduse alte măști care conțin nanoparticule de oxid de grafen și sunt încă comercializate. Ele sunt încă comercializate de companii precum Nanografi, așa că avem măști cu oxid de grafen, dar și nanoparticule de oxid de grafen introduse în testele PCRoxidul de grafen este prezent și în testele antigenice; hidrogelurile conțin, de asemenea, nanoparticule de oxid de grafen; vaccinuri intranazale, deoarece oxidul de grafen din aerosoli este mai puternic, la fel cum se presupune că e SARS-CoV-2.

Vaccinurile intranazale sunt, de asemenea, pregătite, de exemplu, de Turcia. Sunt produse de Nanografi pentru COVID-19 și gripă.

Știm că, în mod natural, oxidul de grafen este eliminat de nivelurile de glutation din organism și de aceea bănuim că propun a doua, a treia și chiar a patra doză din când în când: astfel încât să aveți o doză considerabilă de oxid de grafen. Pe scurt, vorbim despre otrăvirea în masă, simultană și treptată, a întregii populații mondiale.

Gândiți-vă, dacă raportul preliminar al unui profesor al unei universități publice din Almeria – și știu că același studiu se face în alte universități europene și unele universități latino-americane -, a stabilit că există oxid de grafen în flacoanecum este este posibil ca oxidul de grafen să fie injectat, dacă măștile au fost îndepărtate deoarece au cauzat afecțiuni pulmonare din cauza acestei nanoparticule? 

Vorbim despre o crimă împotriva umanității cu complicitatea guvernelor sau cel puțin participarea lor. 

Când studiem glutationul, ne dăm seama că acesta începe să scadă de la vârsta de 30 de ani, dar mai presus de toate scade considerabil de la vârsta de 65 de ani.

De fapt, COVID-19 are o influență mai mare asupra persoanelor în vârstă, în afară de cei care sunt imunocompromiși și au alte patologii. Când studiem glutationul, ne dăm seama că, copiii au rezerve ridicate de glutation din cauza tinereții lor, iar boala COVID-19 în sine are un impact minor asupra lor.

În mod similar, glutationul este deosebit de scăzut în populația obeză și ne dăm seama că tocmai cei obezi sunt cei mai afectați de COVID-19. Ne dăm seama că glutationul este legat de vitamina D. Nivelurile scăzute de glutation sunt niveluri scăzute de vitamina D și tocmai pacienții cu COVID-19 au niveluri scăzute de vitamina D. Ne dăm seama că sportivii au niveluri ridicate de glutation endogen, care e secretat prin exerciții intense și tocmai sportivii sunt greu afectați de COVID-19.

Tot ceea ce am studiat ulterior doar crește și confirmă ipoteza că presupusul SARS-CoV-2 al versiunii oficiale este tocmai oxidul de grafen. Și că toate elementele de protecție, de presupusă protecție, care ni s-au dat: măști, teste PCR, tampoane, teste antigenice și vaccin – denumit greșit vaccin – sunt tocmai toate acele elemente care pot determina dezvoltarea bolii în viitor.

Și de ce spun „în viitor”? Când am studiat fenomenul electromagnetic ne-am dat seama că oxidul de grafen are ceea ce se numește „bandă electronică de absorbție”. Excitația electronică, rezonanța sa magnetică se află tocmai în cea de-a treia lățime de bandă a tehnologiei 5G, cea care este oferită chiar acum și care, amintiți-vă, a fost cu noi de-a lungul pandemiei.

De la bun început, am avut trei „plase”: prima este acea antenă terestră 5G care nu a încetat niciodată să fie plasată – pentru că doar operatorii de antenă au funcționat – și că, în mod curios, 8 din 10 dintre aceste antene (80%) sunt plasate lângă geriatrie și case de îngrijire medicală, în imediata lor vecinătate, care a fost tocmai cea mai afectată populație. O altă rețea interioară: tocmai din grafen, conform raportului preliminar al fiolei acestei universități. Și o rețea externă, care este cea utilizată de sateliții spațiali pentru a oferi acoperire 5G.

Incredibil, povestim un film științifico-fantastic, dar credeți-mă, astăzi nanoștiința, neuroștiința și biotehnologia au avansat enorm. Am făcut o aproximare doar în domeniul științei și în domeniul societății civile.

Poate fi controlată sau neurocontrolată o persoană de la distanță fără fir? Da, se poate face și se face probabil într-un mod deghizat, ceea ce poate explica unele dintre comportamentele comportamentale anormale ale populației, în special cele care au fost inoculate sau cărora li s-au administrat doze de oxid de grafen prin diferite moduri. 

După cum spun, știu că desenez un film science fiction, dar la culmile la care ne aflăm, poate fi dificil să crezi cu adevărat în ceva. În acest sens, spunem că acest COVID-19 este doar efectul colateral al introducerii acestui nanocompozit (oxidul de grafen) prin diferite moduri și bănuim că a fost introdus în campania anti-gripă din 2019.

Așa cum spuneam, oxidul de grafen are o bandă de absorbție in care se oxidează mult mai repede atunci când un buton mic este pornit pentru a oferi acoperire 5G sau pentru a efectua un test tehnologic. Credeți că este o coincidență faptul că Wuhan – de unde provine supa de pangolin și lilieci ca elemente de distragere a atenției – este primul oraș din lume cu testul tehnologiei 5G la sfârșitul lunii noiembrie 2019 și că toată vaccinarea anterioară împotriva gripei probabil cu oxid de grafen a început de acolo?

Când este excitat, oxidul de grafen înmulțește frecvențele. Cu un semnal minim, se oxidează mult mai repede și rupe echilibrul dintre nivelurile de glutation și toxicitatea organismului, generând pneumonie bilaterală, modificând comportamentul sistemului imunitar, care nu poate face față imediat ce neutrofilele încearcă să-l fagociteze ca și cum ar fi au fost un agent patogen, de parcă ar fi fost SARS-CoV-2.

Ei bine, să vedem: „Oxidul de grafen este detectat în organism de către celulele specializate (neutrofile) ale sistemului imunitar.” La fel ca și cum ar fi un agent patogen. Corpului, sistemului imunitar, nu îi pasă dacă există un agent biologic, deoarece acesta nu s-a comportat niciodată ca un agent biologic. Există perioade de incubație, dacă este agent biologic.

Nu este posibil ca în reședințele din țara noastră din Spania, precum Matacaz din Barcelona, jumătate dintr-o reședință să fi murit în 4 ore. Dacă este un agent biologic, nu provoacă pneumonie bilaterală, ci mai degrabă pneumonie asimetrică: acestea intră de obicei prin plămânul drept datorită simetriei. Dar jumătate dintr-o reședință care fusese vaccinată anterior împotriva gripei nu putea muri.

Am observat : cu cât este mai mare vaccinarea împotriva gripei, cu atât este mai mare mortalitatea COVID-19 și, logic, am văzut o corelație. Cealaltă corelație a fost cu câmpurile electromagnetice. Ceea ce nu am știut este că a existat un marcaj pe fiecare dintre acești oameni pentru a-i face populația țintăpentru focalizarea electromagnetică. O armă letală care îi face pe oameni magnetici și in mod logic veți înțelege că, dacă (oxidul de grafen) interacționează cu acele surse de radiații la o anumită frecvență și calitate (amplitudine), provoacă  oxidare, rup echilibrul redox al biomarkerilor oxidativi ai organismului, provocând boala COVID- 19 .

Știm extrem de clar acest lucru și avem toate articolele științifice care o dovedesc. Unul dintre ele este acesta: „Cercetătorii de la Karolinska Institutet, Universitatea din Manchester și Universitatea de Tehnologie Chalmers au arătat că sistemul imunitar uman manipulează oxidul de grafen într-un mod similar cu agenții patogeni, conducând posibil la aplicații biomedicale mai sigure în viitor.”

Ceea ce vedeți aici este oxidul de grafen care este atacat de neutrofile care sunt, să zicem, celule ale sistemului imunitar care încearcă să-l fagociteze, să înghită: să-l coaguleze. De aceea, oxidul de grafen generează cheaguri și trombi. ‘Oxidul de grafen este în prezent studiat pentru utilizare în diferite metode de administrare a medicamentelor și alte aplicații medicale și nemedicale. Cu toate acestea, este de o importanță critică să înțelegem modul în care aceste materiale interacționează cu corpul. Studiul arată că neutrofilele, cel mai frecvent tip de celule albe din sânge specializate în combaterea infecțiilor, – la fel ca un agent patogen – eliberează așa-numitele capcane extracelulare neutrofile (NET, cel mai frecvent tip de celule albe din sânge) atunci când întâlnesc GO ( oxid de grafen). NET-urile sunt alcătuite dintr-o „pânză de păianjen” de ADN decorat cu proteine care ajută neutrofilele să distrugă microorganismele precum bacteriile și ciupercile.

Cercetătorii au descoperit că GO provoacă modificări specifice în compoziția lipidică a membranei celulare a neutrofilelor, ducând la eliberarea de NET. De asemenea, ar putea arăta că tratamentul cu antioxidanți – cum ar fi NAC și glutationul – a inversat acest proces. De aceea, tratamentele cu glutation au funcționat și de aceea tratamentele cu N-acetilcisteină, care este un precursor al glutationului. Deoarece lucrează furnizând armatei (sistemului imunitar) rezerve de antioxidanți pentru a face față unei substanțe toxice, o otrăvire, care a fost introdusă în organism prin diferite moduri.

„Într-un studiu însoțitor publicat în „Nanoscale”, s-a demonstrat că GO este degradat în rețele NET, la fel ca bacteriile și alți agenți patogeni.” Luate împreună, aceste studii arată că GO poate fi prins și degradat în NET-uri la fel ca agenții patogeni. Vreau să vă spun că am publicat pe site-ul nostru cel puțin 70 de studii care reflectă tot ceea ce spunem și demonstrăm aici.

Pe de altă parte, am fost întrebat despre eficacitatea dioxidului de clor. Asta merge într-un alt mod. Ceea ce face este să oxigeneze celula, o pregătește astfel încât să nu fie ușor distrusă de aceasta toxina (GO). Ceea ce ar face glutationul este să ofere armatei un număr mai mare de soldați , pentru a face față toxinelor.

Ceea ce am constatat, așa cum spun, este că majoritatea tratamentelor care au fost cu N-acetilcisteină sau glutation și chiar cu alți antioxidanți precum astaxantina, care este un antioxidant puternic, au fost tratamente foarte favorabile pentru pacienți. Și, de asemenea, curios și suspicios, au constatat că aceste instituții de sănătate sunt guvernate literalmente de maleficeste o psihopatie nemaintalnita in istoria anterioară: nu am văzut niciodată istoria unei astfel de psihopatii.

Până în 17 iunie, FDA a încercat să oprească comercializarea N-acetilcisteinei după ce a fost utilizată timp de 57 de ani ca un mococcolitic normal și obișnuit. A fost un lucru foarte suspect, nu-i așa? Deci, aceasta este în esență expunerea mea.

Orice îndoieli pe care le aveți cu privire la studiile pe care le-am realizat in La Quinta Columna, ei bine, există pur și simplu ceva foarte concludent, și anume raportul preliminar al unui renumit profesor al unei universități publice de aici din Spania. Suntem foarte aproape de a furniza dovezi complementare pentru a da mai multă putere acestui raport, în care ni se spune deja că există dovezi solide și dovedite că există oxid de grafen în proba pe care am trimis-o.

Pur și simplu, pentru colonelul Tamayo și judecătorul Giorgianni: indiferent de faptul că, în mod evident, credem că SARS-CoV-2 este exact oxid de grafen – și o putem dovedi – sau cel puțin se comportă exact și exhaustiv la fel, cum este posibil ca oxidul de grafen se injectează prin flacoane? Cum este posibil dacă măștile au fost într-adevăr retrase deoarece au cauzat afecțiuni pulmonare din cauza toxicității? Despre ce vorbim, domnilor?

Aici am încercat să fac expunerea cât mai sintetică posibil, astfel încât orice îndoială care poate fi generată de expunerea prezentata aici, poate fi clarificată în tot timpul rămas.

Biostatistician De Ricardo Delgado.   

Sursa-RomâniafărăJustiție


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *