13 iunie 2024

ALERTĂ – DICTATORUL KLAUS IOHANNIS ȘI PARLAMENTUL TERORIST VĂ TRANSFORMĂ ÎN SCLAVI

2 min read

Cerem stoparea abuzurilor, abrogarea legii neconstituţionale 55/2020 și a OUG 68/2021, cât şi ALEGERI GENERALE ANTICIPATE FĂRĂ PARTIDELE PARLAMENTULUI TERORIST PNL-USR-UDMR-PSD.

Dragi români,

VACCINURILE EXPERIMENTALE FĂRĂ CONSIMȚĂMÂNTUL INFORMAT AL PACIENTULUI SUNT CRIME CONTRA UMANITĂŢII conform Oviedo și Nürnberg.

– Orice segregare a drepturilor și libertăților fundamentale de „vaccinare” este politică de factură fascistă.

– Interzicerea medicaţiilor eficiente ca Arbidol, Ivermectina, HCQ este denunţată ca având drept unic scop impunerea VACCINURILOR EXPERIMENTALE.

– Prin impunerea măştii NECONFORME (plină de bacterii) în spaţii deschse şi aglomerarea magazinelor cu restricţionarea programului, denunţăm DSU de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

– Prin restricţionarea ieşirii din casă, denunţăm DSU de arest abuziv la domiciliu a întregii Naţiuni Române.

– Controlul armatei asupra activităţilor civile, inclusiv cercetare penală, este denunţată (în lipsa stării de război declarată) drept DICTATURĂ MILITARĂ de factură Gestapo/NKVD.

Fac apel la ÎNTREAGA NAŢIUNE ROMANĂ, IEȘIȚI LA PROTESTE DE STRADĂ CONTINUE până când obținem: SUSPENDAREA DICTATORULUI KLAUS IOHANNIS ȘI DIZOLVAREA PARLAMENTULUI PARTIDELOR TERORISTE PNL-USR-UDMR-PSD.

ALEGERI ANTICIPATE FĂRĂ PARTIDELE PARLAMENTULUI TERORIST!

PS: Prin OUG 68/2021, Guvernul TERORIST poate, dacă vrea, să restrângă, până la eliminare, orice drept fundamental sau libertate consimțită în Constituție, pentru cei care nu prezintă acest certificat „verde”.

PPS: Care sunt aceste drepturi și libertăți fundamentale? Ne spune însăși Constituția României:

-Dreptul la viață și la integritate fizică și psihică; Libertatea individuală; Dreptul la apărare; Libera circulație; Inviolabilitatea domiciliului; Secretul corespondenței; Libertatea conștiinței; Libertatea de exprimare; Dreptul la informație; Dreptul la învățătură; Accesul la cultură; Dreptul la ocrotirea sănătății; Dreptul la un mediu sănătos; Dreptul la vot; Dreptul de a fi ales; Dreptul de a fi ales în Parlamentul European; Libertatea întrunirilor; Dreptul la asociere; Dreptul la muncă și la protecția socială a muncii; Interzicerea muncii forțate; Dreptul la grevă; Dreptul la proprietate privată; Libertatea economică; Dreptul la moștenire; Nivelul de trai; Familia; Protecția copiiilor și a tinerilor; Protecția persoanelor cu handicap; Dreptul la petiționare și Dreptul persoanei vătămate de o autoritate publică.

LUPT PENTRU O ROMÂNIE SIGURĂ, CU CETĂȚENI LIBERI!

Autor:Folică Petrică ,cadru militar în rezervă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *