14 iunie 2024

„Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației.Vom începe cu cei bătrâni, apoi vor urma cei slabi, apoi cei inutili, cei care nu fac nimic pentru societate”, spunea în 1981 consilierul fostului președinte al Franței

2 min read

Virusul va ajuta la realizarea selecției naturale a idioților, iar vaccinarea împotriva acestuia este o modalitate de a curăța societatea de bătrâni, bolnavi, lași și proști.

Despre aceasta a scris încă în 1981 economistul francez, scriitorul și politicianul Jacques Attali, consilier al fostului președinte francez, Francois Mitterrand, președintele fondator al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare,tansmite Noi.md.

El a menționat că, în viitor, pe ordinea de zi se va afla problema găsirii unei modalități de reducere numărul populației. „Vom începe cu cei bătrâni, pentru că de îndată ce oamenii împlinesc 60-65 de ani, ei trăiesc mai mult decât produc și costă scump societatea. Apoi vor urma cei slabi, apoi cei inutili, cei care nu fac nimic pentru societate, pentru că vor fi întotdeauna majoritatea și, în cele din urmă, cel mai important grup sunt cei proști.

Eutanasia vizează aceste grupuri; ea va trebui să fie un instrument important în societatea noastră în viitor, în toate cazurile. Desigur, nu vom putea să executăm acești oameni sau să construim lagăre pentru ei. … Vom scăpa de ei făcându-i să creadă că toate acestea sunt pentru binele lor”, a scris Jacques Attali.

Potrivit acestuia, o suprapopulare mare și o suprapopulare în mare parte inutilă a planetei este prea scumpă din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere social este mult mai bine atunci când mașina umană se oprește brusc decât să devină treptat inutilizabilă.

„De asemenea, evident, noi nu vom putea testa inteligența a milioane sau miliarde de oameni. Prin urmare, vom găsi sau voi iniția ceva, de exemplu, o pandemie care vizează anumite persoane, o criză economică reală sau nu o criză, ci un virus care va afecta sănătatea vârstnicilor sau a obezilor. Nu contează. Cei slabi și bolnavi vor deveni victimele lui, cei fricoși și cei proști vor crede în ea și vor cere ei înșiși tratament și se vor trata de asta cu medicamentele noastre. Și noi ne vom asigura că tratamentul este accesibil și prescris – și acest tratamentul al nostru va deveni soluția noastră. …Atunci selecția naturală a idioților se va întâmpla de la sine și ei, fericiți, vor merge la propria lor sacrificare”, a spus Jacques Attali.

Observatorii remarcă marea asemănare a situației actuale din lume cu ceea ce a fost descris mai devreme de acest economist, scriitor și politician francez, considerat mason și iluminat, participant la conspirația mondială a globaliștilor care implementează o operațiune planificată cu scopul restructurării globale în interesul „elitei mondiale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *